۱۵۲۰- کیک کاپوچینو
ایدۀ اولیهٔ این کیکو از وبلاگ آشپزخامه گرفتم و دستورشو از اپ سرآشپز پاپیون برداشتم. بار اول موبهمو با دستورش پیش رفتم و عالی شد. ولی بعدها هر بار یه سری تغییرات در متغیرهای مسئله دادم ببینم چه اتفاق جدیدی رخ میده و نتیجه چه تغییری میکنه. مثلاً یه بار به جای شکر دانهریز، شکر معمولی ریختم، یه بار تو قالب فلزی، یه بار شیشهای، یه بار پودر کاکائو نریختم و به جاش مقدار کاپوچینو رو دو برابر کردم، یه بار به جای روغن مایع، روغن جامد ریختم، یه بار مایع سرخ کردنی ریختم، یه بار مایع پختوپز و این سری هم با روغن نیمهجامد درست کردم و به جای شیر، یه پیمانه کاپوچینو درست کردم ریختم تو مواد. و تاکنون تغییر محسوسی در نتیجه حاصل نشده و فرقی نمیکنه گویا :|
مواد لازم، چهارتا تخممرغ و دو پیمانه آرد و نصف پیمانه روغن مایع و یه پیمانه شیر و یه پیمانه شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل و یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر و یکی دو قاشق پودر کاکائو و دو بسته کاپوچینو هست. من جای شیر یه لیوان کاپوچینو با آب جوش ولرم درست کردم. این سری پودر کاکائو نریختم و به جای دو بسته، چهار بسته کاپوچینو استفاده کردم. روغن، نیمهجامد و شکرشم معمولیه؛ ینی آسیاب نشده.
سه بسته از این چهار بسته رو ریختم تو آرد و یه بستهشم ریختم تو آب جوش

یه قاشق بکینگ پودرو اضافه میکنیم به آرد و سه چهار بار الک میکنیم

وانیلو ریختم روی زردهها. به جای چهارتا تخممرغ سهتا تخممرغ استفاده کردم.

سفیده رو هم میزنیم

بعد از کف کردن سفیده، با شکر مخلوطش میکنیم و دوباره هم میزنیم

دمای آب جوش زیاد بود، ولی اتفاق خاصی نیفتاد برای مواد

زرده و وانیل و روغنو باهم مخلوط میکنیم. بعد سفیده و شکرو اضافه میکنیم.

حالا آردو اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم آروم. غلظتش اینجوری میشه:

قبل از اینکه بره توی فر (این پودر کاکائو هم داره)

وقتی از فر اومد بیرون (این پودر کاکائو نداره)

نتیجه و ماحصل، قبل از تناول

اینم عکس بار اولی که دقیقاً طبق دستور سایت سرآشپز پاپیون پیش رفتم:

اولین بار تو این قالب درست کرده بودم
