پیچند

فصل پنجم

پیچند

فصل پنجم

پیچند

And the end of all our exploring will be to arrive where we started
پیچند معادل فارسی تورنادو است.

آخرین نظرات
آنچه گذشت

همه بلدن با همزن برقی و فر و صد تا ظرف و قابلمه کیک درست کنن؛ 

مهم اینه که با کمترین امکانات ممکن, در فضای خوابگاه هنرتو بکنی تو چش و چال بقیه!

مواد لازم:

دو تا ظرف نچسب و نسوز و تفلون! دو تا دم کنی یا پارچه یا شال یا پیرهن یا تی‌شرت, حتی مانتو :))))

دو تا تخم مرغ, نصف لیوان شیر, 10 قاشق آرد,

پنج قاشق شکر (شما 10 قاشق بریز, من چون شیرین دوست ندارم کم می‌ریزم)

وانیل و بکینگ پودر و روغن به مقدار لازم, ینی همون قدری که تو عکسا می‌بینید :دی

وانیل:

بکینگ پودر:

این دستور پختم از ماماناتون مخفی نگه دارید چون اولش میگن نههههههه, اشتباهه

ولی بعدش که نتیجه رو دیدن بهتون ایمان میارن

طرز تهیه:

همه رو یهویی بریزید تو یه ظرف و هم بزنید تا این شکلی بشه:

روغنو توش نریزیداااااا

اینم روغن به مقدار لازم:

من فقط همین دو تا ماهیتابه و قابلمه رو دارم

اگه شما ظرفتون بزرگتره تو یه ظرف بریزید

بعد از 15 دقیقه کیکو برعکس کنید و

بذارید 10 دقیقه هم اون ورش سرخ بشه, بپزه, قوام بیاد, دم بکشه یا حالا هر چی!

نتیجه:


پ.ن1: ینی تو روحم! بوی کیک همه‌ی خوابگاهو برداشته :)))))

پ.ن2: هم‌اتاقیم یکی از خوشبخت‌ترین موجودات روی زمینه؛ چون هنوز از خواب برنخیزیده و

یه کیک و یه لیوان شیر انتظارشو می‌کشن

پ.ن3: از اینام نداریم بیدارش کنیم بگیم پاشو عشقم صبونه حاضره

این عکس خیلی نازه, نمی‌دونم از کجا کش رفتم ولی خیلی نازه :دی

۹۴/۰۷/۱۷
پیچند (تورنادو، دُردانهٔ سابق، شباهنگ اسبق)

هم‌اتاقی شماره 1

نظرات (۲۸)

۱۷ مهر ۹۴ ، ۰۹:۴۹ رگـ ـهــا
اگه تو خوابگاه ما بودی و بوی کیک راه مینداختی 
قطع به یقین خودم شهیدت میکردم :)))
اینجا فقط بوی سوختنی میاد ! :د
پاسخ:
:)))))
شهید راه کیک
۱۷ مهر ۹۴ ، ۰۹:۵۱ مستر نیمــا .
هنر و اینا به کنار . من الان دارم فکر میکنم اون آبی مشکی راه راهه زیرپوشه، زیرشلواره؟ مانتو یا تیشرته؟ :))))))))))))))))))
پاسخ:
نمی دونم از یکی گرفتم این دم کنیارو :)))))
من به درِ قابلمه هم اعتقاد ندارم چه برسه دم کنی :)))))))))

+ خواستم تو خود پست به این نکته اشاره کنم
یادم رفت :))))))))
هم اتاقی ت یکهو بیدار میشه و می بینه زندگی زیبا شده! :))
پاسخ:
:)))))

الان بیدار شده داره صبونه میخوره و هر 30 ثانیه یه بار میگه خودت درست کردی؟

آدرس اینجارو هنوز ندادم بهش :دی
یکی بیاد درباره روند درست کردنش سوال کنه امیدوار شی بقیه هم یاد گرفتن ازت

موقعع درست شدن کیک حتما باید اون دم کنیا روی کیک باشن؟ 

یعنی وقتی گفتین همه رو قاطی کنین هم بزنین مردم از خنده تمام توصیه های شیرینی پزا رو و البته خود شیرینی پزا رو سوسک کردین. شیرینی پزا همیشه میگن تخم مرغ زرده جدا بشه سفیده تنها زده بشه(البته فکر کنم)
پاسخ:
آره دیگه...
من دم کنی نداشتم 
قبلا که درست میکردم کاغذ A4 میذاشتم 
تا اینکه بعد از چند سال دم کنی گرفتم از دوستان و حل شد
ولی بازم برای برنج نمیذارم دم کنی
حتی در قابلمه رو هم نمیذارم
۱۷ مهر ۹۴ ، ۱۰:۳۱ نگــ ❤ـار
لپتاپامون یه مارک و یه مدلن :)))))))
پاسخ:
پس بزن قدش
۱۷ مهر ۹۴ ، ۱۰:۳۷ نگــ ❤ـار
و به هم اتاقیت بگو نعمت های الهی را قدر بدانه :))))
پاسخ:
شکر نعمت نعمتت افزون کند
کفر نعمت از کفت بیرون کند
کاغذ. 
نمیذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
دم کنی نذار ولی درشو چجوری آخه نمیذاری بعد دم نمیکشهه می‌کشه ،چقدر طول می‌کشه آماده بشه :///
من برم تو افق محو شم
پاسخ:
برو محو شو :دی
همینه که هست
من سبک خاص خودمو دارم
۱۷ مهر ۹۴ ، ۱۱:۱۳ فریال میم
به به خانوم هنرمند:)

ما تو گیلان هم همچین چیزی داریم اسمشه>> کیلوبیج نان= نان تابه ای

اکثرا در هوای سرد و بارانی به عنوان عصرانه درست میکنن:)
توش کدو تنبل پخته شده هم میشه ریخت که خوشمزه میشه.

پاسخ:
کدو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون ور آبیا میگن پن کیک
۱۷ مهر ۹۴ ، ۱۱:۲۰ دختر حــَوا :)
نسرین
ترکی ای که شما حرف میزنین با ترکی ای که ترکیه ایا حرف میزنن خیلی فرق داره؟
ینی میشه مثلن آهنگا یا فیلماشونو ببینی بفهمی؟
پاسخ:
آره دست و پا شکسته میشه فهمید
ولی خیلی فرق داره و همه شو متوجه نمیشی
۱۷ مهر ۹۴ ، ۱۱:۳۸ فریال میم
اونور آبیا اون موقع که تو گیلان زندگی میکردن اینو از ما یاد گرفتن :|

پاسخ:
100 در 100
من به این پنکیکه ایمان دارم اصلا هروقت همه چیز رو بدون وسواس با هم قاطی میکنی مدله نسرینی یه چیز خوشمزه میشه
برنج رو هم امتحان میکنم حتما شف جانا :)
پاسخ:
:))))
سلام...
دارم فکر میکنم دقیقا چی بنویسم چون اصلا نه میشه ننویسم و نه میشه بنویسم:) آشنایی باهات (البته اون وب خاطرات که مدتی طولانی میخوندم) واسم عجیب بود... اینکه به این نتیجه رسیدم لزوما من کسایی که دوسشون دارم ازشون خوشم نمیاد و برعکس!! اصلا توضیحش خیلی سخته و اصلا نمیخوام توضیحی بدم یا جوابی بدی:)... به دو نفر این حسِ متضادو دارم یکی که تقریبا میشه گفت از خانواده...کسی که خیلی دوسش دارم ولی اصلا ازش خوشم نمیاد.. و شما... ازت خیلی خوشم میاد اما نمیتونم دوسِت داشته باشم.. نمیدونم چرا اینو دارم میگم اصلا لزومی و اهمیتی نداره.. ولی خب نسبت به خیلیا خنثی هستم ولی شما... نمیدونم..
از اینا که بگذریم کارهای اینجوریتو دوست دارم... مثلا خودم بعد 8ساعت کلاس یهو کیک پختم خیلی کیف میده... اینم یه دستور منتهی فر میخواد ولی من با قابلمه هم امتحان کردم مزه اش همون شد ولی پفش نه زیاد:))
دم کنی و 40دقیقه با حرارت ملایم یه نیم ساعت هم درشو باز نکردم (زمان هم تجویز خودم چون بوش دراومد:))
سخته ولی به امتحانش می ارزه...http://sarashpazbashi.com/1393/07/05/zebra-cake/
شاد باشی:)
پاسخ:
سلام
شما لطف داری
من که همه تونو دوست دارم
شمام راحت باش
میتونی ازم متنفرم باشی ^-^
۱۷ مهر ۹۴ ، ۱۲:۲۷ بهــــاره
سلامی بعد از قرن ها مثلا ! :دی
دستکش دستت کن وقتی میخوای آموزش آشپزی بمون بدی ! =))
دقیقا از کدوما نداری ؟ از اونی که پیرهن آبی تنشه یا اون پیرهن سفیده ؟ :دییییییی :پیییی

پاسخ:
پیرهن آبیه رو داشته باشم اون سفیده رو هم خدا میرسونه :))))
خیلی بدی
دل ما رو اب میندازی :(
منم میخام

پاسخ:
:دی
آسونه
نیم ساعته درست میشه
یاد خاگینه افتادم! O_0
پاسخ:
تقریباً همونه
تنفر؟:))))
میخوام حس های خوبو بازسازی کنم:) با عشق:))) میخونمت حتی خاموش
پاسخ:
:)))) منم با عشق کامنتاتو جواب میدم

سلام خانوم آشپز باشی 
شما نسبتی با آقای گلریز نداری یعنی ؟:دی 
گلریز هم همین شکلی آشپزی میکنه همه چی با هم قاطی میکنه :دی 
بنظرم برو تو مسابقه دستپخت شبکه یک شرکت کن :))

+مستر نیما خیلی خوب اومد یعنی کلی به کامنتش خندیدم :))

پاسخ:
:))))
سلام
سامان گلریز از شاگردان خوبم بود
یه زمانی تو کلاسام شرکت میکرد

خودمم شک داشتم به پارچه اش
هی خواستم بگم نگم بگم نگم
که مستر زحمتشو کشید
نزاااار ریا کنم نسرین! نززااااار :))))))

پاسخ:
ریا کن ببینم چه جوری میخوای ریا کنی

نسرین خانوم یه سوال بجای نشاسته تو پست قبل از چه چیزی دیگه ای میشه استفاده کرد ؟
چون نشاسته ضرر داره برای سلامتی میخوام جایگزینش رو بدونم.
ممنون.
پاسخ:
یه سری پودر دسرای آماده هستن ولی ضررش از نشاسته بیشتره

پس از خیرش میگذرم:))
ممنون روله :)) (کردی )
پاسخ:
:) خواهش میکنم
۱۷ مهر ۹۴ ، ۱۴:۱۳ نیمه سیب سقراطی
چه حوصله ای داری شماااااااا :|

پاسخ:
می‌دونم :دی
سلام:)
جدا از اینکه دستور پخت رو باید از مامانا مخفی کنیم
وانیل به مقدار لازمم باید یه کاریش بکنیم:دی
به شخصه مامانم هیچ وقت نذاشته بیشتر از آن اندک سرقاشق چای خوری وانیل بریزم:|
(میگه سمیه زیادیش!)


پاسخ:
:)))) نه بابا اگه ضرر داشت تا حالا من مرده بودم

عالی واقعا

من تو خوابگاه جز نمیرو و املت هیچی درست نکردم :دی

اون یه دفعه که تو بودی استثنایی بود ک تکرار نشد!

پاسخ:
:دی
اونوقت به این میگی امکانات کم؟ 😏
صب کن برات بگم! 
یه ماهی تابه میاری و در کنسرو بادمجون رو باز میکنی 
و میریزی تو ماهی تابه و میزاری رو اجاق!  والسلام :)
این یعنی کمترین امکانات! دی!

ولی خیلی خوشمزه اس انگار این کیکه 😂😂
پاسخ:
:) نوش جون
ایول! ما خونمون (خونه دونفریمون منظورمه) فر نداریم. گازمون رومیزیه و ماکروفر داریم.
بعد من بلد نبودم چطوری کیک درست کنم تو ماکروفر. (راستشو بخوای یه بار خواستم پیتزا درست کنم نشد! :| دیگه از ماکروفر دلزده شدم اصلا :| )

بعد الان یاد گرفتم دیگه! :دی

حالا اگه بخوایم تکنینکی تر عمل کنیم و با همزن هم بزنیم شایدی بهتر بشه تازه! :دی

پفش خوب بود؟ میشه همشو ریخت تو یه قابلمه؟ چه جوری برش گردونم؟ مرحله ی سختیه! :|
پاسخ:
زیاد همش نزن
یه جا می‌خوندم نوشته بود با دست هم بزنید
تخم مرغارم جدا نکن
اصن همین جوری درست کن ولی تو یه قابلمه کوچولو
بیبین خیلی جدی دارم میگم! قیافش ک خعل خوشمزس! دستور پختش دقیقا همین بود ک گفتی؟ مال منم مث تو در خواهد امد عایا؟؟؟!!
پاسخ:
آره دستورش همونه
خیالت راحت
حواست به شعله اش باشه
زیاد باشه میسوزه
۱۸ مهر ۹۴ ، ۲۳:۵۳ آناهــیــ ـــتا
عه این کیک رو چن روز پیش منم ساختم :دی

دقیقا دقیقا توی همین ماهیتابه ی سمت چپی! فک کن!
اصن عاشق این ماهیتابه م خیلی اندازه ش ملسه
پاسخ:
:)))) ساختی یا درست کردی؟ :دی
ماشالا نصف منی اما هنر بیست افرررررررین
کیکه معلومه خوشمزه س منم میخوام - شکلک گریون
پاسخ:
نیم ساعته حاضر میشه
پاشو همین الان درست کن برای صبونه :)